Red letenja Beograd Venecija

Potreban mi je red letenja Beograd Venecija i cena avionske povratne karte do Venecije. Goran Dimić, Kruševac

Posetilac: Goran Dimić, Kruševac
Datum: 29.05.2018
Grupa: Avio karte

Red letenja Beograd Venecija

Poštovani gospodine Dimiću,

Što se tiče leta za Veneciju, red letenja Beograd Venecija je takav da postoje letovi iz Beograda ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i nedeljom. Let na liniji  red letenja Beograd Venecija vrši kompanija Air Serbia. Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija u vezi leta  red letenja Beograd Venecija možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111

Red letenja Beograd Venecija-termini odlaska i dolaska:

-Svakog utorka i četvrtka Air Serbia saobraća na liniji red letenja Beograd Venecija i to sa odlaskom iz Beograda u 07:05h i dolaskom u Veneciju u 09:00h. Trajanje leta je 1h55min.

-Svakog ponedeljka i nedelje Air Serbia saobraća na liniji red letenja Beograd Venecija i to sa odlaskom iz Beograda u 18:00h i dolaskom u Veneciju u 19:55h.Trajanje leta je 1h55min.

-Svakog utorka i četvrtka Air Serbia saobraća na liniji red letenja Beograd Venecija i to sa odlaskom iz Venecije u 09:35h i dolaskom Beograd u 11:20h. Trajanje leta je 1h45min.

-Svakog ponedeljka i nedelje Air Serbia saobraća na liniji red letenja Beograd Venecija i to sa odlaskom iz Venecije u 20:30h i dolaskom u Beograd 22:15h. Trajanje leta je 1h45min.

Avionska karta Beograd Venecija se može kupiti po ceni OD 204 EUR.

Slična pitanja i odgovori:


Rezervacija i kupovina avionskih karata:

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.

INFOBOX[1]